Udvidet glasforsikring til din bil

Hos Global Forsikring Agentur er bilens glasforsikring dækket under kasko

Glasforsikring af din bil med kasko

Hvis du har kasko på din bilforsikring, har du også udvidet glasdækning. En udvidet glasdækning dækker alle bilens synlige glasdele, som er ruder, spejle og lygteglas.

Reparation efter stenslag er gratis. Kontakt AutoGlasmanden.dk på tlf. 87 80 08 10, og de kommer ud til dig, dit arbejde eller hvor det måtte passe dig, så slipper du for at køre på værksted.

Ved alle øvrige glasskader gælder der den almindelige kasko selvrisiko, som fremgår af din police.

Fordele ved en udvidet glasdækning

Med en bilforsikring med udvidet glasdækning får du flere attraktive fordele:

  • Bestem selv tid og sted

– Du aftaler selv med AutoGlasmanden.dk, hvor og hvornår det passer dig bedst at få repareret bilens glasskade

  • Gratis reparation efter stenslag

– Men en glasdækning på din bilforsikring koster reparationen af stenslag dig ikke noget. Ved udskiftning af ruden skal du selv betale en del af udgiften, men aldrig mere end din selvrisiko.

  • Billigst på sigt

– De fleste billister har flere gange oplevet, at bilens glasdele skal repareres eller udskiftes – derfor er dækningen god at have på sigt.

 

Derfor er en udvidet glasforsikring vigtig

Din bils ruder, spejle og lygteglas kan blive skadet på flere forskellige måder. Det gælder blandt andet ved stenslag, hærværk, indbrud og lignende, og da det er skader, der kan opstå flere gange, er det naturligvis godt at have en glasforsikring, der dækker denne type skader.

De fleste stenslagsskader kan repareres, så du undgår udgifter til udskiftning af ruden. Derfor er det en stor fordel at have en glasforsikring til din bil, der sikrer, at du både hurtigt og billigt kan få repareret skaden. Det kan du hos Global Forsikring Agentur!

Det er sjældent, at billister helt kan undgå at få glasskader på bilen, og mange oplever endda ofte stenslag, eller at de flere gange må undvære bilen for at få skiftet en rude. Alene derfor er en glasforsikring til din bil en stor fordel at have på sigt.