Om Global Forsikring Agentur

Glem alt du har hørt om forsikring – Global tænker anderledes
det er ”Let at forstå, til at betale”

Skarp pris * Policen fylder kun én side * sendes pr. mail indenfor 48 timer

“Let at forstå, til at betale”

Vi har haft stor succes med vores simple forretningsmodel og har siden vores opstart i 2014 udstedt mere end 15.000 Bilforsikringer til vores kunder.

Global Forsikring Agentur ApS er et forsikringsagentur som står for administration, servicering og formidling af din bilforsikring, Global Forsikring Agentur er registreret i Forsikring og Pensions Agentregister, som agent for Sønderjysk Forsikring g/s.

Den forsikringsmæssige risiko er afdækket af Sønderjysk Forsikring ( fremgår af dit tilbud og/eller police ) begge selskaber er medlem af Garantifonden, samt godkendt af Finanstilsynet. Du kan læse mere on garantifonden på www.skadesgarantifonden.dk.

Et godt eksempel på, hvor simpelt det er at tegne en bilforsikring ved Global Forsikring Agentur er denne hjemmeside. Aldrig har det været lettere at tegne en bilforsikring – indtast din nummerplade og du får en pris oplyst med det samme, hvor det klart og tydeligt fremgår, hvordan din bil er dækket, samt mulighed for tilvalg af vejhjælp.

Efter du har accepteret tilbuddet sender vi policen til dig pr. mail, samt en sms hilsen.

Det bedste af det hele er, at din policen kun fylder én side – det er ” let at forstå, til at betale”.

 

 

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude og du får en skade, står vi klar til at hjælpe dig, så du hurtigst muligt kan få bilen repareret og komme videre.

Du anmelder skaden på vores hjemmeside, det tager 2-3 minutter, hvorefter du kan kontakte et valgfrit værksted og bestille tid til at få din bil repareret.

Har du været udsat for et stenslag eller en revne i din forrude – kommer AutoGlasmaden.dk ud til dig eller på din arbejdsplads og reparere stenslaget eller skifter ruden – så slipper du for at køre bilen på værksted – det er ” let at forstå, til at betale”.

Fra vores hovedkontor i Karlslunde sidder vi klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 9-15 på telefon: 8230 3610 eller du kan sende os en mail på admin@globalforsikring.dk, hvorefter vi kontakter dig.