Kaskoforsikring til bil

Få Danmarks mest overskuelige kaskoforsikring til en skarp pris

Derfor bør du tegne en kaskoforsikring

Med en kaskoforsikring til din bil er du godt dækket i forhold til de mange former for skader, som dit køretøj kan blive udsat for. Det indebærer færdselsuheld, tyveri, hærværk, brand og lignende. Der er dog undtagelser i forhold til, hvad en kaskoforsikring dækker, hvilket du kan læse om i den specifikke forsikring, som du tegner.

Det er valgfrit, hvorvidt du ønsker at tegne en kaskoforsikring til din bil, men det er dog en rigtig god forsikring at have, hvis din bil får skader. Med en kaskoforsikring til din bil kan du altid være helt tryg, når du er ude at køre, da vi står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

Sådan dækker en kaskoforsikring

En kaskoforsikring dækker udelukkende skader på dit eget køretøj. Forsikringen gør, at du ikke står med en kæmpe regning, hvis uheldet er ude. Der er både tale om mindre skader, som eksempelvis stenslag, og større skader, som hvis køretøjet bliver totalskadet.

Derudover er der retshjælp til dækning af eventuelle advokatudgifter, hvis du sagsøger andre, eller selv bliver sagsøgt i forbindelse med færdselsuheld eller lignende.

Det er frivilligt, om du vil tegne en kaskoforsikring til din bil. Det er i modsætning til en ansvarsforsikring, som er lovpligtig. Det er dog en god idé at tegne en kaskoforsikring, da den giver tryghed, hvis der kommer skader på dit eget køretøj, og dermed ofte er prisen værd.

Vi kan tilbyde kasko for biler op til 15 år, dog er enkelte bilmærker og årgange undtaget – eksempelvis biler med mere end 250 HK.

Se de komplette forsikringsbetingelser her >>

Beregn din pris på kaskoforsikring

Prisen på din bilforsikring, herunder kaskoforsikring, afhænger af, hvad din bil har kostet fra ny. Hos Global Forsikring Agentur har vi bilforsikringer fra 382 kr. pr. måned.

Følg de fire trin nedenfor for at beregne netop din pris.

Så nemt er det at skifte
Indtast din nummerplade
Tilbud/pris fremkommer
Accepter dit tilbud
Modtag policen i din mail box samt besked via SMS

Derfor har +15.000 allerede valgt en bilforsikring hos Global Forsikring Agentur

 

  • Skarp og billig pris
  • Elitebilist kræver kun 3 års skadefri og 25 år
  • FAST pris – prisen stiger ikke efter en skade
  • Fri km. og gratis trækkrog
  • Frit værkstedsvalg og hurtig skadebehandling
  • Policen fylder kun én side
  • Personlig service
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på
tlf. 82 30 36 10 – hverdage mellem kl. 9-15 eller blive
ringet op
– hvorefter vi kontakter dig indenfor 24 timer.