Prisvenlig bilforsikring til dig, der er over 25 år

Hos Global Forsikring Agentur vil din pris altid være den samme, da prisen på din bilforsikring ikke vil stige, hvis du anmelder en skade. Det gør, at du ikke vil få nogle eventuelle overraskende stigninger i prisen.

Ingen uventede udgifter – til dig over 25 år

Hos Global Forsikring Agentur kommer der ikke pludselig uventet udgifter til din bilforsikring. Vi har præcis samme pris, hvis du er over 25 år, og det er uanset, hvor du bor henne i Danmark. Hos os har vi ingen begrænsning på antal kørte kilometer. Det gør, at en bilforsikring ved os ikke stiger i pris alt efter, hvor mange kilometer du kører. Så prisen ved Global Forsikring Agentur er ikke afhængig af, hvordan du bruger din bil.

Så er du over 25 år, og er på udkig efter en bilforsikring, er Global Forsikring Agentur noget for dig. Vores priser på bilforsikringer er præcis den samme alt efter, hvor meget du kører, om du anmelder skader, eller hvor du bor henne i landet. Hos os finder du en bilforsikring, hvor prisen konstant er den samme, og du bestemmer selv, om du vil betale beløbet månedlig eller årlig.

 

Hvem kan forsikres hos Global Forsikring Agentur?

For at du kan få en bilforsikring hos os, er det eneste, vi kræver af dig, at du er elitebilist. En elitebilist er en bilist, der:

  • er over 25 år
  • har haft kørekort i minimum 3 år
  • har kørt uden skader de sidste 3 år

Hvis du opfylder de krav, kan vi give dig et godt tilbud på en bilforsikring, hvor priserne hele tiden vil være konstante.