Bilforsikring til fast pris

Som kunde hos Global Forsikring Agentur vil din pris på din bilforsikring være konstant. Det gør, at der ikke kommer nogle økonomiske overraskelser undervejs.

 

Prisen stiger ikke

Hvis du anmelder en skade, vil prisen på din bilforsikring ikke stige. Den pris du betaler i din bilforsikring vil heller ikke stige, hvis du begynder at køre flere kilometer, end du gjorde i starten. For os gør det ingen forskel, hvor mange kilometer du kører. Hvis du pludselig skulle flytte til en anden by, vil vi heller ikke ændre din pris på din bilforsikring. Kort sagt er vores pris på en bilforsikring altid den sammen lige meget, om du anmelder skader, kører mange kilometer, eller bor et bestemt sted i Danmark. Du vil derfor altid kunne være sikker på, hvad prisen på din bilforsikring er, da den ikke ændrer sig.

 

 

Priser fra 382 kr. pr. måned

Du bestemmer selv, om du vil betale din pris på din bilforsikring på månedlig eller årlig basis, det er op til dig, hvad der fungerer bedst for dig. Prisen på din bilforsikring afhænger af, hvad din bil har kostet fra ny. Vi har bilforsikringer fra 382 kr. pr. måned, og priserne på bilforsikringerne stiger alt efter, hvad din bil er værd. De eneste kriterier vi har til dig for, for at du kan få en forsikring ved os er, at du er elitebilist. Det vil sige, at du er over 25 år, har haft kørekort i minimum 3 år, og ikke har meldt en skade i de sidste 3 år.

Hvis du er interesseret i at få en bilforsikring til os, så ring eller skriv til os da vi gerne vil give dig et uforpligtende tilbud på en pris til din bilforsikring.

Ingen uventede omkostninger

Vores bilforsikringer er ikke indviklet, og vores betingelser er letlæselige og gennemskuelige. Det er de, fordi det er vigtigt for os, at alle kan være med på, hvad vores bilforsikringer dækker over. Der er ikke nogle vigtige oplysninger eller betingelser, der står med småt, da vi ikke ønsker, at der kommer overraskende udgifter for vores kunder. Derfor har vi lavet vores betingelser så simple, at alle kan være med, og der ikke opstår nogle misforståelse, når du benytter vores prisvenlige bilforsikringer.

Føl dig sikker med bilforsikringer hos os

Med bilforsikringer hos Global Forsikring Agentur vil du kunne føle dig sikker. Vi kommunikerer, så alle har mulighed for at være med, og så vores kunder kan være sikre på, at der ikke er noget med småt, som der lige pludselig kan overraske dem.

Beregn din pris her