Bilforsikring til erhverv

Vi tilbyder samme simple bilforsikring til alle brancher

Bilforsikring til erhverv, der er ”let at forstå, til at betale”

Benytter I jer af firmabiler i din virksomhed? Hos Global Forsikring Agentur tilbyder vi en attraktiv bilforsikring til de fleste former for erhverv, og vi forsikrer både din virksomheds personbiler og varebiler.

Med en bilforsikring til erhverv hos Global Forsikring Agentur bestemmer du desuden selv, hvilket værksted du vil have bilen behandlet på, og om du ønsker at betale din bilforsikring på månedlig eller årlig basis.

Kontakt din Forsikringsmægler eller Forsikringsagent for at få et godt tilbud på dine Erhvervskøretøjer.

Ingen ekstra udgifter

Når du har en bilforsikring til erhverv hos Global Forsikring Agentur, kan du være sikker på, at prisen hele tiden er den samme, uanset hvor mange kilometer du kører i din firmabil. Din pris på bilforsikringen ændrer sig heller ikke, hvis du anmelder en skade på din firmabil, eller hvis du vælger at flytte til et andet sted i landet. Med vores bilforsikring til erhverv kan du derfor altid være sikker på, at din pris vil være konstant – uanset antal kørte kilometer, en anmeldt skade på din bil, hvilken branche du arbejder i, eller hvor i landet du bor.

Vejhjælp

Hos Global Forsikring Agentur har du også mulighed for at tegne vejhjælpsabonnement via Viking Redningstjeneste A/S, der dækker i hele landet. Hvis der sker et uheld, betyder det, at vi hjælper dig med det samme, så du hurtigt kan komme videre i din firmabil. Det gælder både din virksomheds personbiler og varebiler, hvor priserne er følgende:

  • 595 kr. for personbiler op til 10 år
  • 795 kr. for personbiler op til 15 år
  • 749 kr. for varebiler op til 15 år med en totalvægt på maksimalt 3.500 kilo

Har du spørgsmål om bilforsikring til firma?

Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt vores bilforsikring til erhverv er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 82 30 36 10 i hverdage mellem kl. 09.00-15.00. Vi sidder klar til at tage en snak med dig om, hvordan vores bilforsikring til erhverv fungerer, og hvad du får ud af at købe den hos os.

Så nemt er det at skifte
Indtast din nummerplade
Tilbud/pris fremkommer
Accepter dit tilbud
Modtag policen i din mail box samt besked via SMS