Ansvarsforsikring til bil

Få Danmarks mest overskuelige ansvarsforsikring til en skarp pris

 

Ansvarsforsikring til en fast og billig pris

Hos Global Forsikring Agentur har vi en ansvarsforsikring til en billig og fast pris. Prisen på vores forsikringer bliver ikke ændret, hvis du kører mange kilometer i din bil. Det gør ingen forskel for os, hvor mange kilometer du kører i din bil. Prisen på din ansvarsforsikring bliver heller ikke sat alt efter, hvor du bor henne i landet. Vores priser er stadig de samme, hvis du flytter til et sted, hvor der måske sker flere uheld. Din pris på din forsikring bliver heller ikke sat op, hvis du anmelder en skade. Så længe du opfylder vores krav om, at du er elitebilist, kan du få en ansvarsforsikring hos os. Elitebilist dækker over:

  • at du er over 25 år
  • har haft kørekort i 3 år
  • og ikke har anmeldt nogen skade inden for de sidste 3 år

Hvis du kan opfylde de krav, kan vi give dig en god og fast pris på din ansvarsforsikring.

Sådan dækker en lovpligtig ansvarsforsikring

En ansvarsforsikring er lovpligtig for dig, som har en bil. Hvis du allerede har en bilforsikring, har du også en ansvarsforsikring. Hos Global Forsikring Agentur dækker en ansvarsforsikring, hvis det hænder, at du forvolder skader på andre, når du kører i din bil. Hvis der bliver forvoldt skade på din egen bil, er det ikke din ansvarsforsikring, der dækker. Det er derimod din kaskoforsikring.

Derfor skal du ansvarsforsikre din bil

Du skal ansvarsforsikres, fordi det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, når du har en bil. Selvom du er elitebilist med mange års erfaring bag rattet og altid kører forsigtigt, kan du ende i en situation, hvor du kommer til at forvolde skade på andre personer eller deres ting.

Hvis uheldet er ude, og du forvolder skader på andre i forbindelse med et færdselsuheld, kan det ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse for dig. Derfor er det vigtigt, at du har styr på din ansvarsforsikring til bilen, inden du sætter dig bag rattet.

En ansvarsforsikring kan være nyttig i flere forskellige situationer. Ved en ansvarsforsikring til en bil er der her tale om situationer, hvor du som bilist gør skade på andre personer, deres ting eller køretøjer i forbindelse med et uheld. Især erstatningskrav på personskader kan løbe op i nogle meget høje beløb, og i sådanne situationer er en ansvarsforsikring en rigtig stor hjælp for dig.

Hos Global Forsikring Agentur er det vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du sætter dig bag rattet. Derfor har vi gjort det nemt for dig at få en billig ansvarsforsikring til din bil. Følg blot de fire trin nedenfor for at beregne din pris, så du fremover kan føle dig tryg, hver gang du kører i din bil.

Så nemt er det at skifte
Indtast din nummerplade
Tilbud/pris fremkommer
Accepter dit tilbud
Modtag policen i din mail box samt besked via SMS

Derfor har +15.000 allerede valgt en bilforsikring hos Global Forsikring Agentur

 

  • Skarp og billig pris
  • Elitebilist kræver kun 3 års skadefri og 25 år
  • FAST pris – prisen stiger ikke efter en skade
  • Fri km. og gratis trækkrog
  • Frit værkstedsvalg og hurtig skadebehandling
  • Policen fylder kun én side
  • Personlig service
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på
tlf. 82 30 36 10 – hverdage mellem kl. 9-15 eller blive
ringet op
– hvorefter vi kontakter dig indenfor 24 timer.